Колеги, моля препоръчайте ми зимни гуми за Алфата.В момента е с 16ц джанти с прилични летни.Казаха ми че било хубаво зимата да съм с 15ки но, не знам как вървят и дали ще имам кинти и за 4нови зимни защото очаквам да са около 150-200лв бройката и за нови джанти.Мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за зимни гуми
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщениеTези Барум добри ли са колега.Аз гледах континентал 140лв бройката искам да зема хубави гуми щот не мисля догодина да купувам новиAlfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
-
Моите са Дънлоп и останах доволен миналата зима от поведението им.Слизах по един голям баир на долу намалих взех десния завой докато колите зад мен движещи се с еднаква с моята скорост поднесоха и се сблъскаха с още 2 коли чакащи да завият.Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщениеTези Барум добри ли са колега.Аз гледах континентал 140лв бройката искам да зема хубави гуми щот не мисля догодина да купувам нови
Колега само да вметна че не винаги хубавата марка гума , наистина е хубава затова вгледай в характеристиката на гумата а не сам на марката и ще прецениш къде съотношението цена/качество най-добре те устройва .Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеСпоред мен най-добрите зимни гуми, при това без да са от най-скъпите, са Nokian. Самият факт, че се произвеждат във Финландия, където през по-голямата част от годината е зима, е показателен. Това мое мнение не е изолирано, а се потвърждава от доста авторитетни класации за зимни гуми, например тази: http://www.autoexpress.co.uk/accesso...nd-prices-2014.
Comment
Comment